Jobprofiler

Vores sundhedsfaglige personale (Sundhedsteam) er vores frontlinjekæmpere, og en ny medarbejder skal kunne ramme jorden i løb. Derfor stiller vi høje krav til faglighed og erfaring – se mere her. Læs også artikel i fagbladet Sygeplejersken om at være sundhedsfaglig i en sundhedsforsikring.

Vores Sundhedsteam, er selvfølgelig ikke alene om at servicere vores kunder og leverandører, forstået som forsikringstagere, virksomheder, mæglere, sundhedsudbydere m.v. Vi har alle de inhouse funktioner, man kan forvente af en større virksomhed som Kundeteam & Key Account team, der hjælper virksomheder og forsikringstagere og samarbejdspartnere med det mere forsikringstekniske.

Herudover har vi HR, Analyse, Økonomi, IT, Forretningsudvikling og Kommunikation.

Vores arbejdsplads

Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling, hvor alle bidrager med gode idéer, og alle bliver hørt. Selv om vi kan have travlt i perioder, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og jokes. Vores tone er åben og direkte, og vi har en god ånd og hjælper hinanden. Og uanset din jobfunktion, sørger selvfølgelig for grundig oplæring, og du får en masse erfarne kolleger at sparre med.

Om Dansk Sundhedssikring

Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst og pt. er vi ca. 180 medarbejdere. Vi er en af de største udbydere af sundhedsforsikringer i Danmark og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og det private sundhedssystem.

Vores kunder tæller i dag ca. 350.000 og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.

Læs mere her
Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S
Hørkær 12B
2730 Herlev
Tlf. +45 7020 6121