Studentermedhjælper med flair for tal og Excel til vores Kunde- og mæglerteam

Er du en haj til tal og mester i at arbejde i Excel? Er du glad for administrative opgaver, og sætter du en ære i at følge dine opgaver til dørs med høj kvalitet? Så er det måske dig, vi søger som vores nye studentermedhjælper.

OM JOBBET
Som studentermedhjælper i vores Kunde- og mæglerteam vil din primære opgave bestå i at modtage data på større aftaler i vekslende format samt sortere og indlæse disse i vores system. I vores Kunde- og mæglerteam håndterer og servicerer vi administrative spørgsmål og henvendelser fra vores kunder og samarbejdspartnere, som typisk vedrører regninger, oprettelser, forsikringsdækninger og kundeporteføljer. En stor del af vores arbejde består i at tilrette forsikringstagere på erhvervspolicer – og særligt denne opgave vil du som studentermedhjælper få en afgørende rolle i. Derudover vil du også komme til at deltage i implementeringen af et nyt IT-system, som skal være med til at optimere vores arbejdsgange.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:
  • Sortering og strukturering af data i Excel
  • Indlæsning af data i vores system
  • Deltagelse i implementering af nyt IT-system
  • Forfaldende opgaver som regulering og tilretning af policer
Du vil blive en del af et team i udvikling – og som pt. består af 15 kompetente kollegaer. Du vil få mulighed for at udvikle dig sammen med teamet og have indflydelse på din dagligdag, dine arbejdsgange og -processer. Det er derfor et plus, hvis du har øje for optimeringer og er fleksibel i forhold til varetagelse af forskellige typer af arbejdsopgaver.

Din succes i rollen vil i høj grad afhænge af din evne til at udføre dine administrative opgaver struktureret og grundigt samt din evne til at videreformidle data til samarbejdspartnere og afdelinger internt i huset, herunder særligt vores IT-afdeling – og ikke mindst din evne til at samarbejde med eget team.

DIN PROFIL
Vi forestiller os, at du er studerende indenfor fx det matematiske eller samfundsvidenskabelige felt – og gerne på bachelorniveau. Du har en solid IT-forståelse og er hurtigt til at sætte dig ind i nye systemer. Du har gode evner indenfor Office-pakken og er særligt skrap til at arbejde i Excel, hvor du er vant til funktioner som LOPSLAG og tæl.hviser.

Som person er du grundig og struktureret – og sætter en ære i at følge dine opgaver til dørs. Du er kendt for dine gode samarbejdsevner, men er samtidig vant til at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du trives i en hverdag med højt arbejdstempo og forandringer – og du er fleksibel ift. at løse forskellige former for arbejdsopgaver.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Vi er en virksomhed i udvikling, og det går stærkt! Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling, hvor alle bidrager med gode idéer. Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere tager et selvstændigt ansvar – og der er stor frihed og fleksibilitet i jobbet. Selv om vi kan have travlt i perioder, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og humor.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling på 15 timer ugentligt. Der er gode arbejds- og personaleforhold, hvor vi prioriterer en sund balance mellem arbejde og privatliv. Din løn forhandles individuelt efter dine kvalifikationer. Derudover får du en sundhedsforsikring, pensionsordning og en lækker frokostordning.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer og den gode service til den enkelte kunde og samarbejdspartnere. Dansk Sundhedssikring ser mangfoldighed som en ressource og ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Spørgsmål og ansøgning  
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kundechef, Kamille Thomsen på tlf. 2840 0039. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst, og lige nu er vi over 180 medarbejdere. Vi er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer, og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og det private sundhedssystem. Mere end 80 sygeplejersker tager hånd om vores kunder og deres behov. Vores kunder tæller i dag tæt på 7.500 virksomheder og organisationer i Danmark, og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:19-03-2021
Kontaktperson:
Kamille Thomsen Kundechef
Afdeling:
Kunde og mæglerteam
Fagområde:Kundeteam
Lokation:Hørkær, 12B, 2730, Herlev
Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S
Hørkær 12B
2730 Herlev
Tlf. +45 7020 6121