Dedikeret og skarp kunde- og mæglerrådgiver til team i udvikling

Har du et udpræget servicegen, og drives du af at yde kompetent rådgivning over for kunder og samarbejdspartnere? Er du mester i at følge dine opgaver til dørs, og sætter du en ære i at få løst dem med høj kvalitet? Så er det måske dig, som vi søger til vores dedikerede Kunde- og mæglerteam.

OM JOBBET
Som kunde- og mæglerrådgiver vil du håndtere nytegning og fornyelse af forsikringer, besvare daglige henvendelser fra kunder og samarbejdspartnere samt løse diverse administrative opgaver. Din primære opgave vil være at yde en imødekommende og kompetent rådgivning til vores kunder og samarbejdspartnere over telefonen og mailen.

Dine servicemindede og administrative arbejdsopgaver vil omfatte følgende:
  • Sagsbehandling og sikre opfølgning
  • Vejledning om fakturaer og produkter
  • Fornyelse af policer, tilmeldinger og opsigelser i kundesystemet
  • Reguleringer af og udstedelse af regninger og kreditnotater
  • Ajourføring og indlæsning af Excel-lister med kunders til- og afmeldinger
  • Diverse ad-hoc opgaver
Du vil blive en del af et team i udvikling – og som pt. består af 15 kompetente kollegaer. Du vil få mulighed for at udvikle dig sammen med teamet og have indflydelse på din dagligdag, dine arbejdsgange og -processer. Det er derfor et plus, hvis du har øje for optimeringer og er fleksibel i forhold til varetagelse af forskellige typer af arbejdsopgaver.

DIN PROFIL
Du har erfaring fra en lignende stilling indenfor forsikring, regnskab eller fx kundeteamfunktioner. Du brænder for at yde kompetent og imødekommende service og rådgivning og sætter en ære i at give kunden den bedste oplevelse i mødet med os – og hvor der er styr på kvalitet og detaljer i de administrative processer. Du har en solid IT-forståelse og lyst til at lære og tilegne dig ny viden. Du er fortrolig med hele Microsoft-pakken og er skarp i dens mange funktioner.

Som person er du positiv, udadvendt og god til at skabe relationer. Du har et stort servicegen og er kendt for dine gode samarbejdsevner. Du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst og grundig i din opgaveløsning. Du følger dine opgaver til dørs og sætter en ære i at få løst dem med høj kvalitet. Du trives i en hverdag med højt arbejdstempo og forandringer. Med dine gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på både dansk og engelsk har du let ved at tale med mange forskellige personligheder.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Vi er en virksomhed i udvikling, og det går stærkt! Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling, hvor alle bidrager med gode idéer. Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere tager et selvstændigt ansvar – og der er stor frihed og fleksibilitet i jobbet. Selv om vi kan have travlt i perioder, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og humor.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling på 37 timer ugentligt. Der er gode arbejds- og personaleforhold, hvor vi prioriterer en sund balance mellem arbejde og privatliv. Din løn forhandles individuelt efter dine kvalifikationer. Derudover får du en sundhedsforsikring, pensionsordning og en lækker frokostordning.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer og den gode service til den enkelte kunde og samarbejdspartnere. Dansk Sundhedssikring ser mangfoldighed som en ressource og ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Spørgsmål og ansøgning  
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kundechef, Kamille Thomsen på tlf. 2840 0039. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst, og lige nu er vi over 180 medarbejdere. Vi er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer, og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og det private sundhedssystem. Mere end 80 sygeplejersker tager hånd om vores kunder og deres behov. Vores kunder tæller i dag tæt på 7.500 virksomheder og organisationer i Danmark, og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:18-03-2021
Kontaktperson:
Kamille Thomsen Kundechef
Afdeling:
Kunde og mæglerteam
Fagområde:Kundeteam
Lokation:Hørkær, 12B, 2730, Herlev
Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S
Hørkær 12B
2730 Herlev
Tlf. +45 7020 6121